ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ, ΑΣΗΜΙ & ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΕΤΡΕΣ

☹ Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας. ☹

Τρόποι αποστολής

Αποστολές στην Ελλάδα

  1. Παράδοση σε όλη την Ελλάδα.Η παράδοση των προϊόντων θα είναι από 2-7 εργάσιμες μέρες αλλά υπάρχει περίπτωση να υπάρξει μια παραπάνω καθυστέρηση λόγο του ότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουμε πολλά χειροποίητα κοσμήματα που απαιτούν χρόνο για να κατασκευαστούν.Επίσης αν λόγοι ανωτέρας βίας (απεργίες, κακοκαιρία κ.ά.) δεν μας επιτρέψουν την παράδοση και θα πρέπει να έρθουμε σε επικοινωνία για να καθορίσουμε νέα ημερομηνία παράδοσης. Για παραγγελίες μέχρι 60€  κόστος είναι 2,5€. Για παραγγελίες άνω των 60€ το κόστος είναι δωρεάν

  2. Ρέθυμνο αυθημερόν παράδοση

    Αυθημερόν οι ίδιοι μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας , σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημα μας. Η διεύθυνσή μας είναι Β.Καλλέργη 10(παραπλεύρως του δημαρχείου) Ρέθυμνο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00-14:00 απόγευμα 17:30 -21:00, Σάββατο 09:00-14:00 Δευτέρα-Τετάρτη απόγευμα κλειστά τηλ: 2831029406

Αποστολές στο εξωτερικό και την Κύπρο

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται και με το ταχύδρομείο αλλα και με courier ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας και κατόπιν συνεννόησης.

Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται με το ταχυδρομείο αφού πρώτα έχει γίνει κατάθεση στην τράπεζα ή έχει πληρωθεί με χρήση πιστωτικής κάρτας. Στις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης αφαιρείται ο Φ.Π.Α όταν ο πελάτης χρειάζεται τιμολόγιο . Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο.

Σημείωση: Για αποστολές Εκτός Ελλάδας, είναι πιθανό να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις από το τοπικό Ταχυδρομείο της χώρας προορισμού, σύμφωνα με την πολιτική του εκάστοτε ταχυδρομείου της χώρας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε τέτοια επιβάρυνση η οποία επιβαρύνει τον παραλήπτη. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε, επικοινωνήστε με το τοπικό ταχυδρομείο της χώρας σας. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως μόνο στην περίπτωση που ειναι ελαττωματικά ή έχει γίνει λάθος απο εμάς.

3
NEWS & OFFERS!

Κάνε εγγραφή στο NEWSLETTER για νέα & προσφορές